Hvem er vi?

Michael Kastis

Michael Kastis

Guld og sølv

Jeg er iværksætter og har siden 2008 stiftet og drevet 5 forskellige virksomheder indenfor restauration, online- og detailhandel. Siden 2020 har jeg primært beskæftiget mig med politisk arbejde for frihed og retfærdighed. Jeg har siden finanskrisen forsket i hvad penge er, hvordan det monetære system er skruet sammen, og hvilken rolle guld og sølv har i økonomien. Jeg er født i 1984 i Aalborg og har græsk blod i årerne. Jeg bor på en gård udenfor Aalborg sammen med min kæreste og to hunde.

Ole Bjerg

Ole Bjerg

Penge og centralbanker

Jeg har en PhD i sociologi og har siden 2011 arbejdet på Copenhagen Business School som lektor i filosofi og økonomi. Det gør jeg nu ikke længere. Jeg er forfatter til en række bøger om forskellige emner som etik, afhængighed, poker, penge, centralbanker og vækst. Senest har jeg udgivet en bog om, hvad det vil sige at være mand. Jeg er desuden uddannet systemisk opstiller. ​Jeg er født i 1974 i Løkken og er far til Sylvester og Balthazar.

Kaspar Bonde Eriksen

Kaspar Bonde Eriksen

Kapitalmarkeder og iværksætteri

Trods 100% Nordjysk DNA, overtog eventyrtrangen som har ledt til et ca 30 års udenlandseventyr i 11 forskellige lande. Jeg kommer imidlertid fra Aalborg, og er for 3 år flyttet tilbage, ovenikøbet på ‘landet’, nærmere bestemt Nørholm. Det er så godt. Efter universitetsstudier i UK (Politik & Internationale Relationer), og arbejde ved dansk ambassade, flyttede jeg til London, hvor jeg startede min karriere indenfor investeringsbank og kapitalforvaltning. Siden fangede iværksætteri og tech-bevægelsen mig, og jeg har startet og rådgivet høj-innovations virksomheder om kapitalrejsning og forretningsudvikling. Jeg er ekstern rådgiver for et Corporate Finance firma, der har hovedkvarter i Barcelona. Interessen for Pengesystemet, Makroøkonomi og Central Banker endte i gæsteforelæsninger på CBS (hos Ole!), UCN og Aalborg Universitet. Jeg er lidt små-fanatisk omkring CrossFit, og tidligere Kick-Boxing (Mugendo), og fodbold. Og litteratur. Og filosofi.

Det nye guld … nej det nye Bitcoin!… er en køkkenhave og gode naboer.

Kaspar

De Nye Penge

“Det har aldrig været vigtigere end nu, at forstå hvordan vores pengesystem fungerer, for først når man forstår det, kan man beskytte sig imod det.”

Michael Kastis

Jeg så et andet dyr komme op af jorden; det havde to horn som et lam, men talte som en drage. /…/ Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal.

Johannes’ Åbenbaring

Ud af bankerne. Ind i sølv. Ned i jorden. Op med humøret.

Ole Bjerg