Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bitcoin for begyndere – Køb dit første kryptovaluta

27. april 2022 @ 18:30 - 21:30

DKK500

I en tid med stigende inflation og svigtende tillid til banker, pensionskasser, centralbanker og det etablerede finansielle system i det hele taget, skærpes interessen for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Mens fleste har nu efterhånden hørt om Bitcoin, er det imidlertid stadigvæk de færreste, som selv har prøvet at købe, sælge og bruge denne nye slags penge. Det vil vi gerne lave om på med denne workshop, hvor vi hjælper dig med at tage dit første skridt ind i den nye kryptoøkonomi.

Det er nemt at blive overvældet og forvirret, når man først giver sig i kast med Bitcoin. Hvad er Bitcoin? Hvad er forskellen mellem Bitcoin og almindelige digitale penge? Hvor køber man Bitcoin? Hvordan opbevarer man sine Bitcoins? Kan de blive hacket og stjålet? Hvad kan man bruge dem til? Og hvordan sælger man sine Bitcoins igen? Disse og andre grundlæggende spørgsmål vil vi hjælpe dig med at afklare i denne workshop, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem dit første køb af Bitcoin.

Men som sædvanlig tager vi udgangspunkt i det mere eksistentielle spørgsmål: Hvorfor skal jeg overhovedet købe Bitcoin? For os handler Bitcoin og andre kryptovalutarer ikke i første omgang om at komme med på en bølge af prisstigninger og tjene en masse penge i en fart. For os handler det om økonomisk suverænitet og om selv at tage ansvar og kontrol med sine penge og opsparing i stedet for at underlægge sig banker, pensionskasser og central banker. Denne bevægelse ud af de etablerede finansielle systemer og ind i den nye decentraliserede økonomi føles for mange på en gang frigørende og angstprovokerende. Det kan næsten føles som at blive ‘økonomisk voksen’ og skulle tage vare på sit eget finansielle liv. Denne eksistentielle side af Bitcoin tager vi også alvorligt her i workshoppen.

Bemærk at vi også afholder kurset: ‘Den nye kryptoøkonomi’, som er en mere avanceret indføring i kryptovalutaer.

Program:

Session 1) Hvad er økonomisk suverænitet?

Præsentation ved Ole Bjerg

Session 2) Hvorfor skal jeg købe Bitcoin?

Øvelse ved Ole Bjerg

Session 3) Hvad er Bitcoin og hvordan fungerer det?

Præsentation ved Michael Kastis

Session 4) Køb dine første Bitcoin?

Vi guider dig til at købe Bitcoin. Du behøver ikke købe for mere end nogle få hundrede kroner.

Session 5) Hvordan hænger Bitcoin sammen med resten økonomien?

Præsentation ved Kaspar Bonde Eriksen

Begrænset antal deltagere

Tilmelding: Skriv til [email protected]

Du er tilmeldt, når du har modtaget bekræftelsesmail med zoom-link.

Pris: 500 DKK.

Vi foretrækker betaling i BTC svarende til 500 kroner på betalingstidspunktet. Har du endnu ikke BTC kan betaling kan ske efter workshoppens afholdelse med de Bitcoins, du har købt på workshoppen.

Detaljer

Dato:
27. april 2022
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
DKK500

Sted

Online – Zoom

Arrangør

Denyepenge.dk
Scroll to Top